Jauheliha-tomaattipannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1000 g    1700 kcal200 g0 g100 g0 g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g500 g    125 kcal7,5 g23 g1,5 g0 g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g500 g    215 kcal12 g31 g1,5 g8,5 g
Pirkka kermajuusto 17%80 g    232 kcal25 g1,3 g14 g0 g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)300 g    210 kcal36 g11 g3 g0 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2385 g    2527 kcal280 g65 g125 g8,5 g
Ravintosisältö / annos398 g    422 kcal47 g11 g21 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    106 kcal12 g2,7 g5,2 g0,4 g
Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.