Syrnikki - Rahkaletut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 250 g 50 tl17 rl2,5 dl148 kcal25 g7,5 g1 g0 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai65 g  6,5 rl1 dl228 kcal7,8 g46 g1,4 g2 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Suola, annos 3g1.3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
529 g    804 kcal53 g102 g19 g2 g
Ravintosisältö / annos35 g    53 kcal3,5 g6,7 g1,3 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    152 kcal10 g19 g3,6 g0,4 g
Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)