Revitty possu juurespata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana800 g    1376 kcal143 g4 g88 g0 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Chili paprika punainen2.5 g    1 kcal0,1 g0,2 g0 g0 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g150 g    180 kcal41 g29 g0,8 g0 g
Sipuli (kuorittu)250 g4,6 kpl  2,8 dl68 kcal3,3 g12 g0,5 g4,3 g
Porkkana, keskikokoinen 65g195 g3 kpl   55 kcal1,2 g12 g0,4 g4,9 g
Lanttu 300 g    87 kcal3 g14 g0,9 g5,4 g
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Vesi156 g 31 tl10 rl1,6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250 g    275 kcal7,5 g8 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2622 g    2438 kcal209 g158 g117 g21 g
Ravintosisältö / annos437 g    406 kcal35 g26 g20 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    93 kcal8 g6 g4,5 g0,8 g
Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.