Viherpannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 129 g    129 kcal3,3 g0,5 g12 g2,3 g
Kesäkurpitsa zucchini 182 g0,5 kpl   33 kcal1 g4,6 g0,7 g1,3 g
Paprika vihreä 120 g0,7 kpl   26 kcal1,1 g3 g0,4 g2,3 g
Purjosipuli 130 g0,7 kpl   30 kcal2,4 g3,1 g0,3 g2,7 g
Feta Patros 200 g200 g    476 kcal32 g1,4 g38 g0 g
Oliiviöljy 50 g 10 tl3,6 rl0,6 dl442 kcal0 g0 g50 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
811 g    1136 kcal40 g13 g102 g8,6 g
Ravintosisältö / annos203 g    284 kcal10 g3,2 g25 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    140 kcal4,9 g1,6 g13 g1,1 g
Kaikki palasiksi ja pannulle paistumaan öliiviöljyssä seuraavassa järjestyksessä; ensin paprika ja kesäkurpitsa, sitten purjo, hetkeä myöhemmin sienet ja lopuksi fetajuusto.

Maustetaan suolalla ja jollakin sokerittomalla maustesekoituksella.