Gumbo/jambalaya

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g110 g    376 kcal23 g0 g31 g0 g
Sipuli 169 g3,1 kpl  1,9 dl51 kcal2,1 g8,1 g0,3 g2,9 g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g600 g    660 kcal138 g0 g9 g0 g
Punajuuri 217 g2,7 kpl   83 kcal2,2 g15 g0,4 g5,4 g
Paprika punainen 60 g0,4 kpl   18 kcal0,6 g2,7 g0,2 g1,1 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Parsakaali brokkoli 247 g0,7 kpl   87 kcal11 g4,8 g0,7 g6,2 g
Katkarapu 300 g150 kpl  6 dl205 kcal43 g0 g3,3 g0 g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11 g    31 kcal2,2 g0,6 g2,2 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basmatiriisi Pirkka200 g    700 kcal15 g158 g1,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2524 g    2301 kcal238 g189 g59 g16 g
Ravintosisältö / annos252 g    230 kcal24 g19 g5,8 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal9 g7,5 g2,3 g0,6 g
1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.