Lasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000 g    1660 kcal190 g0 g100 g0 g
Worcestershire1 (Heinz), annos 100g10 g    8,8 kcal0,1 g1,8 g0 g0 g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)780 g    312 kcal13 g64 g0,8 g11 g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki290 g 73 tl29 rl3,4 dl261 kcal44 g7,3 g5,8 g0 g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g400 g    280 kcal20 g38 g1,6 g12 g
Maissi, pakaste (Spar) 200g200 g    222 kcal8,4 g39 g4,6 g0 g
Mozarella raaste (Valio), annos 75g250 g    725 kcal65 g0 g53 g0 g
Täysjyvälasagne (Myllyn paras), annos 70g150 g    515 kcal18 g101 g1,2 g12 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
3080 g    3983 kcal359 g251 g167 g35 g
Ravintosisältö / annos616 g    797 kcal72 g50 g33 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal12 g8,1 g5,4 g1,1 g
1. Paista jauheliha.

2. Mausta makusi mukaan.

3. Kaada jauhelihan joukkoon tomaattimurska.

4. Sekoita joukkoon raejuusto.

5. Lisää maissi ja herneet.

6. Sekoita tasaiseksi.

7. Lisä joukkoon worcestershire-kastiketta makusi mukaan.

8. Sekoita ja anna olla miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

9. Kasaa valmiista kastikkeesta ja lasagnelevyistä lasagne voideltuun vuokaan.

Varmista, että päälimmäiseksi kerrokseksi jää kastiketta.

10. Ripottele päälle mozarellaraaste.

11. Kypsennä uunissa 225 astetta noin 30 minuuttia.