TC Gulassi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 40 g 8 tl2,9 rl0,4 dl354 kcal0 g0 g40 g0 g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g800 g    1080 kcal176 g0 g40 g0 g
Tomaattimurska 800 g  53 rl8 dl235 kcal4,5 g42 g1,6 g15 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Paprika, punainen300 g    77 kcal2,7 g14 g1,2 g6 g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 350 g5,8 kpl   265 kcal6,5 g54 g0,7 g3,5 g
Paprikajauhe 20 g 10 tl3,3 rl 64 kcal3 g3,7 g2,6 g7,5 g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g200 g    140 kcal16 g18 g0,6 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2710 g    2269 kcal211 g141 g87 g36 g
Ravintosisältö / annos339 g    284 kcal26 g18 g11 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal7,8 g5,2 g3,2 g1,3 g
1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.