Gluteenittomat suklaacookiet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1451 kcal2,4 g0,8 g163 g0 g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g250 g    1400 kcal20 g93 g105 g0 g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g500 g    1700 kcal13 g415 g2,5 g10 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12 g 4 tl2 rl0,3 dl44 kcal2,2 g1,3 g2,6 g3,6 g
Leivinjauhe 7.5 g 1,5 tl1/2 rl 13 kcal0,4 g2,8 g0 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Siirappi 140 g 20 tl7 rl1 dl422 kcal0,1 g104 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 100 g1,8 kpl   143 kcal13 g0,3 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1380 g    5863 kcal50 g786 g283 g14 g
Ravintosisältö / annos69 g    293 kcal2,5 g39 g14 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    425 kcal3,6 g57 g21 g1 g
Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min