Parsakaalipinaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 400 g1,1 kpl   140 kcal19 g7,8 g1,2 g10 g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g0 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g100 g    170 kcal2 g5,3 g15 g0 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1480 g    339 kcal24 g15 g17 g11 g
Ravintosisältö / annos493 g    113 kcal7,9 g5 g5,7 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    23 kcal1,6 g1 g1,2 g0,7 g
400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.