Nypyn painonvartijapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai400 g    1480 kcal20 g128 g100 g8 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500 g    830 kcal95 g0 g50 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl14 g    119 kcal0 g0 g14 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400 g3,2 kpl   81 kcal2,4 g15 g1,2 g5,6 g
Juustoraaste Arla Magre 17%100 g    280 kcal29 g2,5 g17 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 300 g0,9 kpl   54 kcal1,7 g7,5 g1,2 g2,1 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300 g2,4 kpl   61 kcal1,8 g11 g0,9 g4,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
2164 g    2946 kcal152 g172 g184 g23 g
Ravintosisältö / annos108 g    147 kcal7,6 g8,6 g9 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal7 g7,9 g8,5 g1 g
Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa