Jonnan makarooniloota

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)228 g4,2 kpl  2,5 dl62 kcal3 g11 g0,5 g3,9 g
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g506 g    860 kcal101 g0 g51 g0 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g304 g    790 kcal91 g6,1 g46 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu136 g2,3 kpl   171 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10 g    25 kcal1,2 g0,2 g2,2 g0 g
Mustapippuri, annos 1g3 g    6,9 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Makaroni (myllynparas raaka)400 g    1400 kcal51 g279 g7,6 g13 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2587 g    3546 kcal279 g322 g126 g17 g
Ravintosisältö / annos323 g    443 kcal35 g40 g16 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    137 kcal11 g12 g4,9 g0,6 g
Paista sipuli ruokaoljyssä ja nosta sekoituskulhoon.

Paista jauheliha ja keitä makaronit.

Mausta jauheliha paistovaiheessa.

Sekoita kulhossa ja levitä vuokaan.

Kaada vuokaan ensin lihaliemi ja sitten munamaito.

Lopuksi päälle juustoraastetta.

Paista 200*c vajaa tunti.