Jauhelihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Kotimaista naudanjauheliha 10 %, (Kotimaista), annos 100g400 g    688 kcal80 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Paprikajauhe 4 g 2 tl2/3 rl 13 kcal0,6 g0,7 g0,5 g1,5 g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g15 g    44 kcal1 g8,7 g0,6 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Tomaattipyree, Pirkka100 g    82 kcal3,4 g19 g1 g1 g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g300 g    1050 kcal39 g208 g5,1 g10 g
Maissi (makea), Rainbow285 g    228 kcal6 g37 g2,9 g11 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1894 g    2379 kcal132 g278 g78 g24 g
Ravintosisältö / annos379 g    476 kcal26 g56 g16 g4,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal7 g15 g4,1 g1,3 g
Kuumenna öljy kattilassa.

Paista jauheliha ja sipulisilppu.

Lisää paprikajauhe, taco- tai burritomauste ja hienonnetut valkosipulinkynnet.

Lisää tomaattipyree, spaghetti, maissit ja vesi.

Anna kiehua, kunnes spaghetti on kypsää.

Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.