Kikherne-tofu-tahna

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle265 g    345 kcal17 g53 g8 g13 g
Tofu, maustamaton 270 g, annos 100 g270 g    392 kcal45 g4,1 g23 g2,2 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl30 g    161 kcal1,5 g0,9 g17 g1,3 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Korppujauho (Pirkka)30 g    107 kcal4,2 g21 g0,7 g1,5 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
689 g    1244 kcal71 g102 g63 g20 g
Ravintosisältö / annos69 g    125 kcal7,1 g10 g6,3 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    181 kcal10 g15 g9 g2,9 g
1 tlk kikherneitä
1 pkt tofua
1 pieni sipuli
2rkl pestoa
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhe
1 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl vehnäjauhoja
Sekoitetaan ainekset tasaiseksi massaksi, josta voit muotoilla pihvejä tai pyöryköitä maun mukaan.

Tahna sopii myös voileivän päällysteeksi.