Pehmeä parsakaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 50 g0,9 kpl  0,6 dl15 kcal0,6 g2,4 g0,1 g0,9 g
Parsakaali brokkoli 360 g1 kpl   126 kcal17 g7 g1,1 g9 g
Aura Gold homejuusto, Valio90 g    306 kcal18 g0 g26 g0 g
Ruokakerma, Pirkka 10%100 g    120 kcal2,9 g4,5 g10 g0 g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g10 g    25 kcal0,6 g2,2 g1,5 g0 g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15 g    17 kcal0,1 g3,5 g0 g0 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1131 g    619 kcal39 g21 g39 g11 g
Ravintosisältö / annos283 g    155 kcal10 g5,3 g10 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal3,5 g1,9 g3,4 g0,9 g
Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri