Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, pasta 400 g  50 rl7,3 dl1309 kcal41 g266 g4,4 g13 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Amerikan Pekoni filee, HK150 g    240 kcal32 g0,5 g135 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150 g    450 kcal35 g0 g35 g0 g
Maito, Kevyt400 g 80 tl27 rl4 dl184 kcal13 g19 g6 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2003 g    3137 kcal213 g312 g233 g19 g
Ravintosisältö / annos250 g    392 kcal27 g39 g29 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal11 g16 g12 g0,9 g
Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.