Tonnikala munarullaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g220 g    315 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400 g 80 tl27 rl4 dl132 kcal13 g20 g0 g0 g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g100 g    350 kcal12 g71 g2,1 g3 g
Leivinjauhe 2.5 g 1/2 tl0,2 rl 4,4 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki300 g    330 kcal75 g1,5 g3 g0 g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste114 g    410 kcal33 g1,9 g32 g0 g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1337 g    1861 kcal177 g104 g86 g3 g
Ravintosisältö / annos223 g    311 kcal30 g17 g14 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal13 g7,8 g6,4 g0,2 g
Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!