Nyhtöpossu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g2000 g    4100 kcal360 g0 g300 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2000 g    4100 kcal360 g0 g300 g0 g
Ravintosisältö / annos400 g    820 kcal72 g0 g60 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    205 kcal18 g0 g15 g0 g
Laita kassler-palat uunivuokaan ja paista 150 asteessa ensin ilman kantta n. ½h.
Laita kansi ja jatka paistamista 4,5-5h.

Valele loppuvaiheessa lihaa paistinliemellä.

Anna paistien levätä hetki ennenkuin riivit ne kahdella haarukalla suiruiksi.

Syötävää lihaa jää n. 1kg tästä satsista.

Ota liemi talteen ja tee siitä kastike:
1dl lientä + 2dl kuohukermaa keitetään kasaan sopivan paksuiseksi.

Lisää heti alussa reilusti mustapippurirouhetta.