Täytetyt jauhispihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 700 g    1550 kcal123 g0 g119 g0 g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g200 g    240 kcal6,6 g7,4 g20 g0 g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g30 g    108 kcal5,1 g14 g2,3 g4,8 g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi200 g    20 kcal3 g3 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g160 g    182 kcal29 g1,3 g6,9 g0 g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g200 g    760 kcal58 g0,2 g58 g0 g
Paprika punainen 230 g1,4 kpl   67 kcal2,2 g10 g0,9 g4,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1830 g    3085 kcal240 g37 g218 g9 g
Ravintosisältö / annos366 g    617 kcal48 g7,3 g44 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    169 kcal13 g2 g12 g0,5 g
Tee ensin pihvitaikina:
Turvota leseet jugun seassa.

Lisää sipuli ja mausteita oman maun mukaan (suola, musta-, valko- ja maustepippuri + jauhettu paprika).

Jaa taikina kahteen osaan.

Tee toisesta puoliskosta 5 pihviä, isoja ja melko ohuita, pellille.

Laita täytteet:
Siivu juustoa
2 siivua palvikinkkua
paprikaa pilkottuna
siivu juustoa
(mies laittoi vielä lisäksi omiinsa homejuustoa ja sipulirenkaita)

Tee lopputaikinasta toiset 5 pihviä kansiksi.

Nipistele reunat hyvin kiinni, niin täytteet ei pursua uunissa.

Paista 225* n. 45min.