Kaalipata karjalanpaistista

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1600 g1,3 kpl  40 dl444 kcal19 g65 g3,2 g34 g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g800 g    1200 kcal136 g3,2 g70 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60 g    150 kcal7,2 g0,9 g13 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
4460 g    1794 kcal162 g69 g87 g34 g
Ravintosisältö / annos446 g    179 kcal16 g6,9 g8,7 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal3,6 g1,5 g1,9 g0,8 g
Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.