Sardiinipasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g285 g    998 kcal37 g180 g9 g25 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 400 g16 kpl   762 kcal80 g1,4 g49 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 250 g0,7 kpl   45 kcal1,4 g6,3 g1 g1,7 g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti50 g    140 kcal1,7 g2,8 g14 g0 g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)65 g    81 kcal2,1 g2,4 g6,5 g0 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1570 g    2262 kcal126 g219 g90 g37 g
Ravintosisältö / annos262 g    377 kcal21 g37 g15 g6,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    144 kcal8 g14 g5,7 g2,3 g
Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.