Kaura-tattarinäkkäri

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g50 g    305 kcal10 g2,5 g28 g0 g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale15 g    9 kcal1,5 g0,8 g0 g11 g
Tattarijauho, Myllynparas35 g    119 kcal4,6 g24 g0,6 g1,9 g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g25 g    90 kcal4,3 g12 g1,9 g4 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Fiber husk (1rkl=10g)10 g    1 kcal0,2 g0 g0,1 g8,5 g
Vesi250 g 50 tl17 rl2,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g28 g    204 kcal0,3 g0,3 g22 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
418 g    737 kcal21 g41 g53 g25 g
Ravintosisältö / annos35 g    62 kcal1,7 g3,4 g4,4 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    176 kcal5 g10 g13 g6,1 g
Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.