Kermainen kanarisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g500 g    675 kcal85 g2,5 g36 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g45 g    329 kcal0,5 g0,5 g36 g0 g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g210 g    735 kcal15 g168 g1,5 g0 g
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11 g    31 kcal1 g2 g2,1 g0,1 g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200 g   3,3 dl160 kcal8,4 g26 g1,8 g6,2 g
Vesi150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g25 g    6,3 kcal0,1 g2,2 g0 g0 g
Curryjauhe (-), annos 5g10 g    33 kcal1 g5 g1 g1 g
Ruokasuola jodioitu 5 g 0,7 tl1/4 rl 0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1957 g    2651 kcal115 g213 g148 g7,6 g
Ravintosisältö / annos326 g    442 kcal19 g35 g25 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    135 kcal5,9 g11 g7,6 g0,4 g
Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.