Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g40 g    292 kcal0,4 g0,4 g32 g0 g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g60 g    228 kcal17 g0,1 g17 g0 g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100 g 20 tl6,7 rl1 dl63 kcal3 g4,8 g3,5 g0 g
Fiber husk (1rkl=10g)8 g    0,8 kcal0,1 g0 g0 g6,8 g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g8 g    0 kcal0 g0 g0 g8 g
Riisijauho / -hiutale 55 g  6,9 rl1 dl199 kcal4,2 g44 g0,4 g0,6 g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g17 g    13 kcal0,9 g2 g0,1 g12 g
Leivinjauhe 20 g 4 tl1,3 rl 35 kcal1 g7,6 g0 g0,1 g
Ruokasuola jodioitu 5 g 0,7 tl1/4 rl 0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprika punainen 60 g0,4 kpl   18 kcal0,6 g2,7 g0,2 g1,1 g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g45 g    51 kcal8,1 g0,4 g1,9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
518 g    1240 kcal38 g65 g91 g29 g
Ravintosisältö / annos43 g    103 kcal3,1 g5,4 g7,5 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    239 kcal7,3 g12 g17 g5,5 g
Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.