Lasagne, kasvis-jauheliha

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 400 g    514 kcal83 g0 g20 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli, tuore, silputtu20 g5 kpl   21 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10 g    72 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g390 g    133 kcal5,5 g23 g2 g0 g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g20 g    27 kcal0,2 g6,4 g0,1 g0 g
Porkkana 250 g3,9 kpl   82 kcal1,6 g14 g0,5 g6,4 g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g200 g    34 kcal0,8 g5 g1,2 g0 g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl633 kcal30 g48 g35 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 60 g  6 rl0,9 dl206 kcal6,1 g42 g0,7 g2,1 g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g210 g    231 kcal6,3 g14 g17 g0 g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g35 g    105 kcal8,8 g1,1 g7,7 g0 g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss100 g    310 kcal24 g0,8 g23 g0 g
Lasagnelevy, Myllyn Paras250 g    875 kcal33 g175 g3,8 g7,5 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3760 g    3402 kcal202 g338 g134 g18 g
Ravintosisältö / annos376 g    340 kcal20 g34 g13 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal5,4 g9 g3,6 g0,5 g
Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.