Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 143 g  10 rl1,5 dl1223 kcal1,7 g0 g138 g0 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g95 g    330 kcal5,7 g71 g1,3 g2,3 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150 g    510 kcal3 g4,5 g53 g0 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 4 g 2 tl0,6 rl 11 kcal0,4 g1,5 g0,1 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1193 g    2074 kcal11 g77 g191 g3,4 g
Ravintosisältö / annos119 g    207 kcal1,1 g7,7 g19 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    174 kcal0,9 g6,5 g16 g0,3 g
Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.