Feta-jauhelihapastavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 400 g  36 rl6,2 dl386 kcal12 g78 g1,3 g4 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g100 g    300 kcal16 g2 g25 g0 g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g100 g    328 kcal28 g0 g24 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1450 g    2014 kcal131 g105 g118 g11 g
Ravintosisältö / annos1450 g    2014 kcal131 g105 g118 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal9 g7,2 g8,2 g0,7 g
Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.