Paistetut banaanit ala Tuula

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 375 g3 kpl   326 kcal4 g69 g1,5 g6,8 g
Voi 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10 g    36 kcal0,4 g8 g0,4 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5 g    23 kcal0,8 g4,5 g0,5 g2,1 g
Sokeri 8 g2,7 kpl2 tl2/3 rl0,1 dl33 kcal0 g8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
415 g    520 kcal5,4 g89 g14 g8,9 g
Ravintosisältö / annos138 g    173 kcal1,8 g30 g4,6 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal1,3 g22 g3,3 g2,1 g
Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa