Papukeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g700 g10 kpl   420 kcal11 g91 g0,7 g6,3 g
Porkkana, keskikokoinen 65g125 g1,9 kpl   35 kcal0,8 g7,4 g0,3 g3,1 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Voi, normaalisuolainen (Valio)4 g    29 kcal0 g0 g3,2 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g265 g    199 kcal15 g32 g1,3 g0 g
Kuoritut tomaatit tomaattimehussa (Rainbow), annos 400g400 g    80 kcal4 g14 g1,6 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl125 g    425 kcal2,5 g3,8 g44 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka25 g    21 kcal0,9 g4,8 g0,3 g0,3 g
Kasvisliemikuutio 13 g1,2 kpl   40 kcal1,2 g1,8 g3,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2240 g    1448 kcal36 g159 g74 g11 g
Ravintosisältö / annos373 g    241 kcal6 g26 g12 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal1,6 g7,1 g3,3 g0,5 g
Kuori perunat ja porkkanat, raasta porkkanat, pilko sipulit, valuta ja huuhtele pavut.

Kuullota sipulit voi-öljyseoksessa, lisää porkkanaraaste, sekoita hetki.

Lisää kuutioidut perunat, vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä 10 min. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre ja keitä perunat kypsiksi.

Soseuta, lisää kuohukerma, mausteet ja pavut ja tarkista maku.

Tarjoile turkkilaisen jogurtin kanssa.