Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lehtikaali 251 g   5 dl100 kcal8,6 g10 g1,5 g5 g
Sipuli 57 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,7 g0,1 g1 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Vesi367 g 73 tl24 rl3,7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g0.7 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Oliiviöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
688 g    172 kcal10 g15 g6,7 g6,6 g
Ravintosisältö / annos688 g    172 kcal10 g15 g6,7 g6,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    25 kcal1,4 g2,1 g1 g1 g
251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal