Munarulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g105 g    44 kcal10 g0,4 g0,1 g0 g
Kananmuna kuoreton 275 g5 kpl   392 kcal34 g0,8 g28 g0 g
Rotukarjan naudan jauheliha 10% (Reilu (deluxe)), annos 100g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Philadelphia tuoreejuusto, ruohosipuli light (Kraft), annos 10g200 g    320 kcal17 g7,2 g24 g1 g
Paprika, punainen120 g    31 kcal1,1 g5,5 g0,5 g2,4 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Tulinen salsakastike (El tequito), annos 20g30 g    37 kcal0,3 g8,7 g0 g0 g
Herkkusieni, tuore Pirkka150 g    38 kcal3,8 g4,5 g0,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1830 g    1720 kcal164 g54 g93 g4,3 g
Ravintosisältö / annos305 g    287 kcal27 g9 g16 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal9 g3 g5,1 g0,2 g
Sekoita munat ja maito.

Kaada pellille. 200 astetta n.20-25min.

Paista jauheliha ja sienet, lisää joukkoon muut ainekset.

Kun pohja on paistunut, kaada päälle muut aineet, rullaa paistossa käytettyä leivinpaperia apuna käyttäen, annan vetäytyä hetki.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, jolloin käytetään vielä hetki uunissa.