Joben broilergratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell400 g    440 kcal92 g0 g8,4 g0 g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g450 g    77 kcal8,5 g10 g0,9 g0 g
Parsakaali pakaste Rainbow450 g    90 kcal14 g9 g0 g11 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%250 g    325 kcal7,5 g5 g33 g0,3 g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200 g    330 kcal6 g8 g30 g0 g
Oliiviöljy 18 g 3,6 tl1,3 rl0,2 dl159 kcal0 g0 g18 g0 g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g150 g    525 kcal42 g3 g39 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2218 g    2027 kcal173 g49 g129 g17 g
Ravintosisältö / annos370 g    338 kcal29 g8,2 g22 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal7,8 g2,2 g5,8 g0,8 g
Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.