Joben kesäkurpitsa-meetwurstivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800 g2,3 kpl   144 kcal4,5 g20 g3,2 g5,6 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800 g6,4 kpl   162 kcal4,8 g30 g2,4 g11 g
Meetwursti Hk,kotimainen106 g    424 kcal22 g0 g37 g0 g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl123 kcal4 g4,3 g10 g0 g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g100 g    350 kcal28 g2 g26 g0 g
Sipuli (kuorittu)250 g4,6 kpl  2,8 dl68 kcal3,3 g12 g0,5 g4,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2406 g    1571 kcal75 g78 g104 g21 g
Ravintosisältö / annos401 g    262 kcal13 g13 g17 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal3,1 g3,2 g4,3 g0,9 g
-mausteet: suola, mustapippurirouhe, pizzamauste, viherpippuri
-viipaloi kasvikset
-itketä kesäkurpitsaviipaleet suolalla
-lado vuorotellen vuokaan
- meetwurstia tulee n. 14 siivua joten kaksi kerrosta pyöreään vuokaan
-kasviskerrosten päälle reilusti pizzamaustetta ja mustapippurirouhetta
-sulata koskenlaskija ruokakermaan, kaada ladottujen kasvisten päälle
-sekoita jogurtti ja juustoraaste, hienonna joukkoon viherpippuria ja kaada liisteri päällimmäiseksi

800g kesäkurpitsa (2 isoa)
800g tomaatti (5 isoa)
250g sipuli (2 kpl)
250g ruokakerma kolme juustoa 10%
tai
250g ruokakerma mustapekka 10%
125g koskenlaskija-sulatejuusto (1/2pkt)
100g turkkilainen jogurtti
100g emmental-juustoraaste