Banaani-karpalo-proteiinijauhe-ruistaikina muffineihin, kakkupohjaksi ym.

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Fast Hera 8070 g    284 kcal53 g3,5 g6,3 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Ruokasooda 5 g 1 tl1/3 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g10 g    35 kcal0,9 g5,8 g0,6 g1,3 g
Banaani, kuorittu 200 g1,6 kpl   174 kcal2,1 g37 g0,8 g3,6 g
Pehmeä karpalo kuivattu (Pirkka), annos 150g40 g    140 kcal0,2 g33 g0,2 g1,8 g
Hieno täysjyväruisjauho (1dl = 60g) (Sunnuntai), annos 60g30 g    87 kcal3 g17 g0,7 g6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
555 g    1231 kcal74 g183 g20 g13 g
Ravintosisältö / annos56 g    124 kcal7,4 g18 g2 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    222 kcal13 g33 g3,6 g2,3 g
2 munaa
1 dl sokeria
2 suurta banaania
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 dl vaniljanmakuista Fast Hera 80- proteiinijauhetta
0,5 dl hienoja ruisjauhoja (sihtiruis)
0,5 tl inkiväärijauhetta
1 dl kuivattuja karpaloita (Pirkka)

Vatkaa munat, sokeri ja pilkotut banaanit.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Yhdistä seokset ja paista muffini- tai kakkuvuoassa tai pellillä leivinpaperin päälle levitettynä.

Uunin lämpötila 200 astetta, paistoaika 10-20 minuttia leivonnaisen paksuudesta riippuen.