Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Kesäkurpitsa700 g2 kpl   119 kcal2,8 g18 g4,2 g4,9 g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200 g 40 tl13 rl2 dl555 kcal4 g6 g56 g0 g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g100 g    300 kcal26 g2 g21 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3 g    26 kcal0 g0 g3 g0 g
Jauhelihamauste, annos 15g20 g    0,6 kcal0 g0,2 g0,2 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g380 g3 kpl   77 kcal2,3 g14 g1,1 g5,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1809 g    1758 kcal115 g40 g126 g10 g
Ravintosisältö / annos226 g    220 kcal14 g5 g16 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    97 kcal6,4 g2,2 g6,9 g0,6 g
Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min