Kanarisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 350 g  29 rl4,1 dl1268 kcal29 g277 g2 g6 g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 350 g    586 kcal97 g0 g22 g0 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Voi, normaalisuolainen (Valio)10 g    72 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Valkoviini kuiva 100 g 20 tl6,7 rl1 dl69 kcal0,3 g0,6 g0 g0 g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g40 g    157 kcal13 g0 g11 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15 g    39 kcal2 g1,8 g2,7 g0,1 g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g125 g    155 kcal3,8 g32 g0,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1120 g    2466 kcal147 g317 g56 g8,1 g
Ravintosisältö / annos140 g    308 kcal18 g40 g7 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    220 kcal13 g28 g5 g0,7 g
Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.