Ellin Jauhoton Pororulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 300 g5,5 kpl   428 kcal38 g0,9 g31 g0 g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g200 g    520 kcal9 g7 g54 g0 g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g100 g    119 kcal3,2 g4,1 g10 g0 g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g75 g    139 kcal20 g0,4 g6,8 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g74 g1,4 kpl  0,8 dl20 kcal1 g3,6 g0,1 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
749 g    1226 kcal70 g16 g102 g1,3 g
Ravintosisältö / annos125 g    205 kcal12 g2,7 g17 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    164 kcal9 g2,1 g14 g0,2 g
5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!