Lämmin lehtikaalisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika punainen 200 g1,2 kpl   59 kcal1,9 g9 g0,8 g3,8 g
Lehtikaali 125 g   2,5 dl50 kcal4,3 g5,1 g0,8 g2,5 g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g200 g    540 kcal36 g4 g42 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5 g    1,5 kcal0 g0,5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
683 g    677 kcal44 g23 g44 g8 g
Ravintosisältö / annos228 g    226 kcal15 g7,8 g15 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal6,4 g3,4 g6,4 g1,2 g
Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.