Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1200 g    1680 kcal62 g336 g8,2 g41 g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g200 g    180 kcal1,6 g38 g2,2 g0 g
Paprikasalaatti, Pirkka200 g    58 kcal2 g13 g0 g0 g
Tonnikala öljyssä 140 g  14 rl2,6 dl266 kcal38 g0 g13 g0 g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g180 g    144 kcal4,7 g7,2 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
17 annosta
1920 g    2328 kcal108 g394 g34 g41 g
Ravintosisältö / annos113 g    137 kcal6,4 g23 g2 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal5,6 g21 g1,8 g2,1 g
Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.