Marmeladin tomaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400 g    92 kcal5,6 g14 g1,6 g0 g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g40 g    38 kcal1,7 g6,8 g0,1 g2 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Chili paprika punainen10 g    3,9 kcal0,2 g0,9 g0 g0 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Soijakastike 18 g 3 tl1 rl0,2 dl11 kcal0,9 g1,7 g0 g0 g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g15 g    25 kcal2,6 g3,2 g0,2 g0,1 g
Basilika, tuore5 g    2 kcal0,2 g0,3 g0 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1393 g    215 kcal13 g35 g2,1 g4 g
Ravintosisältö / annos279 g    43 kcal2,5 g7,1 g0,4 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    15 kcal0,9 g2,5 g0,2 g0,3 g
Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.