Parsakaalikukkakaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10 g    25 kcal1,2 g0,2 g2,2 g0 g
Kukkakaali, pakaste, Apetit250 g    43 kcal4 g5,5 g0,5 g4,8 g
Parsakaali, pakaste, Apetit200 g    42 kcal6,6 g3,8 g0 g5 g
Ruokakerma 5%, Valio100 g    65 kcal1,5 g4,2 g5 g0 g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)200 g    140 kcal22 g5 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
760 g    315 kcal35 g19 g11 g10 g
Ravintosisältö / annos760 g    315 kcal35 g19 g11 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal4,6 g2,5 g1,4 g1,3 g
Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g