Jauhelihapihvit hernerouheella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g800 g    1760 kcal152 g0 g136 g0 g
Sika-nautajauheliha400 g    884 kcal70 g0 g68 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400 g 80 tl27 rl4 dl257 kcal13 g19 g14 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200 g    60 kcal2 g8 g0,6 g0 g
Nokkonen (100g)100 g    36 kcal5,9 g1,3 g0,7 g4,1 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g100 g    302 kcal18 g49 g1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
2270 g    3796 kcal293 g115 g243 g6,8 g
Ravintosisältö / annos114 g    191 kcal15 g5,8 g12 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    167 kcal13 g5,1 g11 g0,3 g
Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.