Pasta Verde

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g250 g    925 kcal35 g180 g7,5 g0 g
Parsakaali, keitetty, suolaa 250 g5 kpl  4,6 dl87 kcal12 g4,8 g0,8 g6,2 g
Katkarapu pienet (pirkka)180 g    119 kcal27 g0 g1,3 g0 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
760 g    1414 kcal74 g187 g40 g7,1 g
Ravintosisältö / annos190 g    354 kcal19 g47 g10 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    186 kcal10 g25 g5,2 g0,9 g
Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.