Jauhelihasipulikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)70 g    189 kcal5,3 g34 g3,5 g7 g
Jauheliha (sika-nauta) 17%200 g    442 kcal35 g0 g34 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
270 g    631 kcal40 g34 g38 g7 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    234 kcal15 g13 g14 g2,6 g
1 PSS sipulikeittojauhetta
200 G jauhelihaa
Paprikajauhetta
Valkosipulimurskaa

Paista jauhaliha kohtuullisen kokoseissa kattilassa.

Mausta jauheliha paistamisen lopuksi paprikajauheella ja valkosipulilla makusi mukaan (mausteita ei välttämättä tarvitse, sipulikeitoissa yleensä makua tarpeeksi omasta takaa).

Kaada jauhelihan päälle n. 1 litra vettä ja sekoita joukkoon sipulikeitto.

Kiehuttele hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

(Valmiin keiton voi höystellä emmental raasteella jos haluaa lisätä syntisyyden tuntua)