Linssisoppa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi900 g 180 tl60 rl9 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ketsuppi, Felix150 g 30 tl8,3 rl1,3 dl135 kcal1,5 g32 g0,8 g0 g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g30 g    50 kcal5,2 g6,4 g0,4 g0,2 g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g26 g1,9 g5,2 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Kultasula rypsiöljy12 g    108 kcal0 g0 g12 g0 g
Sipuli (kuorittu)170 g3,1 kpl  1,9 dl46 kcal2,2 g8,2 g0,3 g2,9 g
Linssi-punainen (raaka)210 g    638 kcal53 g105 g2,1 g19 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1854 g    1119 kcal66 g179 g18 g27 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    60 kcal3,6 g10 g0,9 g1,5 g
1. Huuhtele linssit hyvin
2. pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuullota pannulla
3. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä n.10 min
Mausta oman maun mukaan.

Oregano, ruohosipuli, persilja yms.