Kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)400 g    914 kcal76 g0 g68 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Kaali, valkokaali1000 g    211 kcal12 g34 g2 g21 g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g20 g    50 kcal2,2 g0,6 g4,4 g0,3 g
Vesi50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1620 g    1216 kcal92 g42 g75 g24 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal5,7 g2,6 g4,6 g1,5 g
Ruskista jauheliha ja sipuli.

Pilko kaali ja lisää pannulle/kattilaan.

Lisää vesi ja kasvisliemijauhe/kuutiot.

Mausta soijalla, chilikastikkeella, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua kannen hiljalleen noin tunti.