Seitifilee tomaatti-kasvispedillä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa100 g0,3 kpl   17 kcal0,4 g2,5 g0,6 g0,7 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl13 g    117 kcal0 g0 g13 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g65 g1 kpl   18 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,6 g
Sipuli (kuorittu)75 g1,4 kpl  0,8 dl20 kcal1 g3,6 g0,2 g1,3 g
Seitifile, Findus, naturel 100g400 g    280 kcal64 g0 g1,2 g0 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375 g3 kpl   76 kcal2,3 g14 g1,1 g5,2 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Valkoviini, kuiva100 g    67 kcal0,3 g0,6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1532 g    700 kcal73 g48 g16 g15 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    46 kcal4,7 g3,1 g1,1 g0,9 g
OHJE 4 hlölle.

Mausteiksi oregano, basilika, suola ja valkopippuri oman maun mukaan.

Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja laita ne uunivuoan pohjalle.

Kaada tomaattimurska, mausteet, öljy ja viini päälle.

Sekoita kevyesti.

Kypsytä uunissa 225 asteessa reilu 5 minuuttia.

Rullaa seitifileet rullalle ja nosta kasvispedin päälle.

Nosta lusikalla kasviksia ja lientä kalarullien päälle, jotta nekin maustuvat.

Kypsennä uunissa vielä 10-15 minuuttia, niin että kalat ovat kypsiä.

Tarjoa riisin tai perunoitten kanssa.