Tonnikalapasta (kolesteroliton)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kultasula rypsiöljy10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g225 g    158 kcal4,5 g7,4 g12 g1,4 g
Makaroni tri-colori cappelli, torino300 g    1050 kcal45 g201 g7,5 g9 g
Tonnikala vedessä, rainbow140 g  14 rl2,6 dl140 kcal28 g0,7 g2,8 g0 g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)185 g    241 kcal19 g5,6 g17 g0,9 g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g26 g1,9 g5,2 g
Sipuli (kuorittu)160 g2,9 kpl  1,8 dl43 kcal2,1 g7,7 g0,3 g2,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1390 g    1851 kcal102 g248 g51 g19 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal7,3 g18 g3,7 g1,4 g
1. Keitä makaronit
2. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
3. Lisää loput ainekset pannulle ja mausta oman maun mukaan
4. Valuta kypsät makaronit ja kaada ne "kastikkeen" joukkoon