Herkkumakaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 125 g6,3 kpl 8,3 rl1,3 dl372 kcal23 g3,1 g30 g0 g
Tomaatti 200 g1,6 kpl   46 kcal1,1 g6,9 g0,6 g2,8 g
Kananmuna kuorineen punnittu 68 g1,1 kpl   85 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Makaroni, tumma 300 g  38 rl5,5 dl1079 kcal41 g197 g9 g18 g
Porkkana 100 g1,5 kpl   33 kcal0,6 g5,6 g0,2 g2,6 g
Lihaliemijauhe/tiiviste 10 g 2,5 tl0,9 rl0,1 dl29 kcal1,1 g1,5 g2,1 g0,1 g
Soijarouhe, vaalea 60 g 30 tl12 rl1,7 dl231 kcal23 g28 g1,4 g6,1 g
Atria kevyt jauheliha400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli 200 g3,6 kpl  2,2 dl61 kcal2,5 g10 g0,4 g3,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2278 g    2750 kcal176 g252 g105 g33 g
Ravintosisältö / annos380 g    459 kcal29 g42 g17 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal7,7 g11 g4,6 g1,4 g
1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min