Tonnikalaleipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala405 g    1037 kcal38 g186 g6,5 g41 g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio185 g    537 kcal63 g0 g32 g0 g
Tonnikala vedessä 280 g  28 rl5,1 dl292 kcal63 g0 g4,2 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200 g 50 tl20 rl2,4 dl160 kcal26 g4 g4 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 110 g1,8 kpl   138 kcal12 g0,3 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1180 g    2164 kcal202 g191 g56 g41 g
Ravintosisältö / annos79 g    145 kcal13 g13 g3,8 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    183 kcal17 g16 g4,8 g3,4 g
Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen