Juustokakku persikoilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi13 g 2,5 tl0,8 rl0,1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Leivontamargariini Euroshopper9 g    68 kcal0,1 g0,1 g7,5 g0 g
Persikat puolikkaina mehussa, Rainbow29 g    16 kcal0,4 g3,8 g0 g0 g
Liivate 1.5 g 1/2 tl0,2 rl 5,2 kcal1,3 g0 g0 g0 g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.9 g    0,5 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Digestive (Bisca), annos 12g20 g    92 kcal1,4 g13 g3,8 g0 g
Profeel tuorejuusto 2% 200g25 g    23 kcal2,7 g1,7 g0,5 g1,5 g
Flora Vanilla 12%25 g    48 kcal1,1 g4 g3 g0 g
Maitorahka, Ehrmann, 0,2%25 g    15 kcal2,5 g1,1 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
150 g    266 kcal10 g24 g15 g1,5 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    177 kcal6,3 g16 g10 g1 g
200g Maitorahkaa 0,2%
200g Flora Vanilla 12%
200g Valio ProFeel Maustamatonta Tuorejuustoa 2%
4tl Liivatejauhetta+1dl kuumaa vettä
16kpl digestivekeksejä murskattuna (yksi n.10g)
75g sulatettua margariinia
1tl makeutusjauhetta
1/2 sitruunan mehu

Persikoita koristeeksi

Nypi keksinmurut ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi ja painele irtopohjavuokaan.

(Kannattaa leikata pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperi, helpottaa irroittamista ja siirtämistä tarjolle)
Laita pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, makeutusjauhe ja sitruunamehu.

Liota liivatejauhe kuumaan veteen ja sekoita se täytteeseen.

Kaada täyte pohjan päälle.

Anna tortun hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia, mitä pitempään sen parempi.

Itse pidän yleensä yön yli.

Irrota vuoan reunat varovasti ja jos onnistut siirrä torttu paremmalle tarjoilu astialle.

Koristele persikoilla :)